Peilit

Peili on kaunis ja hyödyllinen sisustuselementti.  Se antaa tilalle avaruutta ja kukapa siihen ei ulos lähtiessään silmäystä loisi. Varastossamme on kirkasta peiliä 3mm, 4mm, ja 6mm paksuisena. Kirkkaan peilin lisäksi saatavilla on myös harmaan- ja pronssinsävyistä peiliä.

Teemme peilit mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Peiliin voi valita myös esim. fasettihionnan tai kaiverruksen.
Katso myös peilit alumiinikehikolla

Peilit alumiinikehikolla

Peilit, joiden taustalla on alumiinikehikko, ovat saavuttaneet suuren suosion. Kokonaisuus on näyttävä ja helppo asentaa. Peilin takana olevaan alumiinikehikkoon voidaan liittää myös valaisin ja, jos peilin taakse kaiverretaan tai hiekkapuhalletaan aukot, valo kuultaa aukoista kauniisti ja tasaisesti peilin läpi. Alumiinikehikollisia peilejä käytetään pääosin kylpyhuoneissa, mutta viime aikoina ne ovat vallanneet itselleen tilaa myös muussa sisustuksessa.

Peililiukuovet

Liukuovilla saadaan toimivia säilytysratkaisuja.

Huoneiden seinäsyvennyksistä saadaan liukuovien avulla luontevasti säilytystilaa lattiasta kattoon saakka ja peiliovet antavat tilantuntua ja valoa ahtaaseenkin tilaan.

Valmistamme laadukkaat ja toimintavarmat liukuovet asiakkaan haluamiin kaapistojen tai seinäsyvennyksien aukko-mittoihin.

Metallirunkoiset kuulalaakeroidut pyörästöt takaavat oven optimaalisen toimivuuden ja kevyen liukuvuuden.