Alumiinirakenteet

Alumiini on kevyt, elämätön ja ruostumaton materiaali.

Alumiini sopii hyvin niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin ja on ihanteellinen varsinkin kosteisiin tiloihin. Sisustukseen se antaa raikkaan modernin säväyksen. Erityisen suosion ovat viime aikoina saavuttaneet keittiöissä ja kylpyhuoneissa käytetyt alumiinikehysovet sekä alumiini-lasi -rakenteiset väliseinät.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat alumiinirakenteiset mm. ovet ja ikkunat, julkisivut, katot, väliseinät, suihkuseinät, terassi- ja parvekelasitukset sekä alumiinikehysovet

Tiesitkö tämän alumiinista

  • alumiini on maapallon kolmanneksi yleisin alkuaine
  • teollisesti alumiini rikastetaan bauksiitista, jota on maapallollamme mittaamattomat varat jotka vielä jopa lisääntyvät kallioperän rapautumisen myötä
  • alumiinin ominaispaino on 2,7kg/dm3
  • alumiinin lämmönjohtavuus on 3-kertainen rautaan nähden
  • ¾ alumiinijätteestä palautuu uusiokäyttöön

Alumiiniovet

Alumiiniovet luovat rakennukselle huolitellun ja arvokkaan ulkoasun sekä erittäin hyvän suojan kylmyyttä ja kosteutta vastaan. Trendikkyyden ja kestävyyden lisäksi oviemme tärkeisiin ominaisuuksiin kuuluu myös helppohoitoisuus. Valmistamme alumiiniovia asiakkaidemme toiveiden mukaisesti mittatilaustyönä kaikilla RAL-värikartan väreillä.

Ulko-ovemme valmistetaan Purson LK 78 -rakenteesta, joka on helposti liitettävissä julkisivurakenteisiin. Laseina käytetään 2- tai 3-kertaisia eristyslasi elementtejä, joita on saatavilla kaikilla lasimallistomme tuotteilla. Alumiinirakenteisten väliovien valmistuksessa käytämme Purson lämpökatkottomia P50 -sarjan profiileja. Mieleisesi lasin voit valita lasimallistostamme.

Terassilasitukset

Terassilasitukset toteutetaan yksilöllisesti mittatilaustyönä. Käytössämme on erilaisia profiilijärjestelmiä, joista räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukainen ratkaisu.

Lasitukset ovat saatavissa sekä kiinteillä että avattavilla ikkunoilla tai liukulaseilla ja käytettävissä on koko lasimallistomme. Autamme myös suunnittelussa.

Alumiinikehysovet

Alumiinikehysovet valmistetaan anodisoidusta luonnonvärisestä ovikehysprofiilista, johon voidaan yhdistää mikä tahansa lasivalikoimamme laseista.
Alumiinikehysovet voivat olla sivu- ala- tai yläsaranoituja, lisävarusteena niihin voidaan laittaa myös kaasujousi. Teemme myös poraukset asiakkaan haluamalle vetimelle tarpeen mukaan.

Peilit alumiinikehikolla

Peilit, joiden taustalla on alumiinikehikko, ovat saavuttaneet suuren suosion. Kokonaisuus on näyttävä ja helppo asentaa. Peilin takana olevaan alumiinikehikkoon voidaan liittää myös valaisin ja, jos peilin taakse kaiverretaan tai hiekkapuhalletaan aukot, valo kuultaa aukoista kauniisti ja tasaisesti peilin läpi. Alumiinikehikollisia peilejä käytetään pääosin kylpyhuoneissa, mutta viime aikoina ne ovat vallanneet itselleen tilaa myös muussa sisustuksessa.